Profil/konsulentydelser

AMCONSULT blev etableret i 1982.

Hovedarbejdsfelter/konsulentydelser indenfor:
- virksomhedsledelse
- organisation
- strategiudvikling
- effektivisering af virksomheder
- regional planlægning og udvikling

Arbejdsområder:
- Danmark
- Polen og det øvrige Østeuropa
- Rusland
- Kazakstan
- Sydafrika
- Libanon
- Indien.

AMCONSULT har hovedsageligt arbejdet med mellemstore og mindre virksomheders udvikling af strategiplanlægning, lederudvikling, markedsføring, kvalitet og eksportpotentiale i sektorerne møbler, plastic, tekstil og metal og maskinindustrien. Udenfor Danmark har vi desuden udført opgaver i forbindelse med regional planlægning og udvikling.

ARBEJDSMETODER
I erkendelse af, at de bedste forretninger og varige ændringer og forbedringer kun opnås gennem tæt samarbejde mellem klienternes medarbejdere, udføres de fleste konsulentopgaver som en blanding af proces- og ekspertassistance. Dette er specielt vigtigt, når samarbejde og forståelse skal opnås på tværs af grænser og kulturer. Vi anvender derfor kun senior konsulenter med megen direkte erhvervserfaring.

Det er et af vore væsentligste principper, at klienterne skal lære mest muligt om ”opgaven”, således at de lettere kan videreføre arbejdet, når konsulenterne trækker sig tilbage. Vi søger derfor at danne et team af konsulent- og klient medarbejdere, som arbejder sammen fra start til mål, og det tilstræbes at klientens medarbejdere udfører så stor en del af arbejdet som muligt, for at de kan opnå størst mulig viden, læring og forpligtelse.